Само ден след контролата срещу израелският Макаби Хайфа, Лудогорец завършва лагера си в Австрия с още един двубой. Противникът е повече от сериозен – редовният участник в групите на Шампионската лига Динамо Киев, който също се готви за новия сезон.

Това всъщност ще е и последният сериозен тест преди началото на новата камоания за родния първенец. Наставникът Георги Дерменджиев се надява, че отборът му ще покаже добра форма десетина дни преди първия сблъсък срещу черногорския Младост в квалификациите за Шампионската лига.

Досега разградчани се представят на ниво в подготовката си и показаха, че навлизат във форма за решителните битки в най-комерсиалния турнир. Обецата "Милсами" стои на ухото им още от миналия сезон и затова сега се подхожда доста по-сериозно. 

Новите попълнения вече започнаха да се вписват в схемата на наставника, но той със сигурност ще иска да им даде повече време за игра преди решителния първи мач за новия сезон в Европа на 13 юли. 

Ще постигне ли Лудогорец престижен успех срещу солиден противник или Динамо Киев ще демонстрира класата си? Вижте в неделя, 3 юли, от 19:00 часа, по Диема Спорт 2 и на нашата платформа Gong Play. За вас ще го следим и на Gong.bg