Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев беше радостен от класирането на неговия тим за груповата фаза на Лига Европа, но призна, че "орлите" са изживяли тежки моменти в края на двубоя.

"Направихме грешка, при която ги върнахме в мача, те се вдигнаха и благодарение на публиката отблеязаха и втори гол. Добре, че успяхме да удържим резултата", започна Илиев.

:Таварес ни обърка, те взеха инициативата в мача. Много добър играч, добър с тяло. Объркаха се нещата след неговото влизане, но успяхме да удържим".

"Те отбелязаха вторият гол 20 минути преди края на мача и всичко можеше да се случи. От всяка ситуация можеше да се стане гол. Тежко беше. След вторият гол мачът продължи, но успяхме да се справим. Може би трябваше да се намеся по-добре при гола, но в крайна сметка така се случи. Съотборниците ми са страхорни и се справиха страхотно".

"Мисля, че имаме сили за едно добро в груповата фаза. Нямам предпочитания за съперник. Имаме възможност да се покажем. Ще имаме много мачове до края на сезона, така че всеки ще има шанс да се изяви".