Полузащитникът на Лудогорец Марселиньо изрази радостта си след класирането на отбора в груповата фаза на Лига Европа след хикса с Марибор (2:2). Марселиньо изрази радостта си от завръщането в титулярния състав, както и от вкарания гол за разградчани, като сам призна, че е бил много красив.

„Много труден мач за нас. Контролирахме първото полувреме. Ние чакахме те да пресират още малко, а ние не изиграхме добра втора част, не притежавахме топката. Трудно, както винаги за нас, но най-важното е, че сме в групите”, започна Марселиньо.

„Не си мислихме, че сме се класирали, но допуснахме две грешки и вкараха голове. Накрая е важен резултатът, имаме време да работим сега и да тренираме с Генчев, за да знаем какво да правим на терена. Винаги се радвам, когато помагам на отбора, както и днес. Връщам се като титуляр с гол, който беше много красив”, продължи той.

„Нямам претенции с кой ще играем в Лига Европа. Каквото идва – идва и няма лесно. Там са най-добрите и не чакам нищо, а просто да видя групата и да разберем дали можем да продължим напред”, завърши Марселиньо.