Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори оцени високо представянето на тима си в контролата с Йънг Бойс. Той е най-доволен от това, че момчетата му не дадоха шансове на швейцарския шампион и когато останаха само десетима на терена. 

"Искам да поздравя всички футболисти за играта им и най-вече за представянето им след изгонването на Козмин Моци. Съдията малко изпусна мача, на тях позволи неща, които на нас не даде да правим", заяви Аутуори пред DIEMA SPORT и коментира играта в защита на тима си. 

"Не се притеснявам, че ни вкарват голове, защото работим в тази насока. Видях нещата, които работим с отбора, затова не съм притеснен. Доволен съм от играта ни, като останахме с човек по-малко. Може да ни вкарват, но и ние бележим много. Ако всеки път вкарваме по един гол повече от съперника, ще печелим всеки мач." 

"Най-доброто нещо в мача беше характерът, който показахме, и организацията ни. Не правя нищо сам, правя всичко с групата си. Щастлив съм, че работихм добре и че нямаме контузии. Това означава, че тренираме добре и балансираме натоварванията. Вски един игра, всеки получи шанса си и всеки се доказа", заяви именитият бразилец.

Накрая Аутуори коментира и предстоящия първи официален мач на тима си срещу Славия за Суперкупата на България.  

"Всеки един мач е важен за нас, победата е важна срещу всеки съперник. Всеки следващ мач е важен, след Суперкупата ни предстои още един тежък такъв - в Шампионската лига. Всяка битка е важна и тежка", завърши Аутуори.