Един от бразилските асове на Лудогорец Густаво Кампаняро оцени представянето на тима в мача с Йънг Бойс, както и цялостната лятна подготовка на отбора. Той постави висока оценка и на двете неща. 

"Съперникът е много силен отбор със силни футболисти, но изиграхме силен мач. Смятам, че направихме добра подготовка и сме готови за сезона. Ще дадем най-доброто си в първенството и всички мачове", заяви Кампаняро пред DIEMA SPORT и говори за подготовката като цяло. 

"Нямаме загуба в подготовката, нямаме загуба, което определено ще ни даде самочувствие за официалните мачове. Да, във всеки мач ни вкараха голове, но работим за сухите мрежи. Говорихме с треньора в тази насока и се надявам в официалните мачове да не се случва", заяви Кампаняро и обяви защо е бил изнервен мачът. 

"Играхме срещу много силен отбор и всеки от нас се раздаваше и искаше да спечелим. Затова бяхме много нахъсани, но в другите мачове това ще се изчисти и няма да има такива груби моменти", заяви Кампаняро и накрая говори за предстоящия първи официален мач със Славия за Суперкупата. 

"Вече сме загубили две Суперкупи и не може повече да се случва това с нас. Уважаваме много съперника си - Славия, но не можем да си позволим да загубим този мач, защото трофеят е важен за нас", завърши бразилецът.