Юношата на Левски Антонио Вутов заяви преди заминаването на отбора за реванша срещу Сутиска от първия квалификационен кръг на Лига Европа, че „сините“ потеглят за Черна гора, за да променят лошата серия в турнирите на Стария континент от последните години.

Столичани имат аванс от 3:1 от първата среща на „Георги Аспатухов“. Попаденията за българския гранд отбелязаха Жуниор Мапуко, който бе точен на два пъти, и Роман Прохазка.

„Отиваме в Черна гора да завършим започнатото. Важно е да победим Сутиеска. Няма как да подценим Сутиеска, това е мач от Лига Европа не можем да говорим за подценяване“, започна Вутов.

Пиргов: Важно е да играем като едно цяло

„Първо трябва да изпълним тактическите указания и след това да сме максимално концентрирани. Трябва да свършим работата и след това ще мислим за другите неща“, добави Вутов.

„Отиваме в Черна гора да променим негативната серия. Разбира се, че е важно да вкараме и да намалим малко напрежението. Няма значение дали ще съм аз или някой друг. Трябва ни време да се сработим, но трябва време не може от три седмици да направим страшна сработка. Трябва време и мачове“.

„Важна е подкрепата на феновете. Ще бъде хубаво да ни подкрепят и ние да ги зарадваме с хубав резултат“.

„Имаме тактически указания и трябва да ги спазваме. Имаме си план, но той ще реализиран на мача. Както казах, резултатът не е удобен. Един гол на Сутиеска ще отвори мача. Трябва да сме концентрирани. Липса на опит...не знам. Излизаме да победим. Не виждам липса на опит и на каквото и да било. Всеки играч щом е в Левски не можем да говорим за липса на опит и качества“, завърши Вутов. 

Двубоят между Сутиеска и Левски е на 6 юли и е с начален час 21.30 и ще бъде предаван по DIEMA SPORT и GONG PLAY. Минута по минута развоя може да следите с Gong.bg, а също така може да слушате и по Дарик радио.