Въпреки че победиха с 3:0 в първия мач, не и без намесата на съдията Тиаго Мартинш от Португалия, в лагера на кипърския АЕК Ларнака ще подходят предпазливо на реванша в София и с пълното уважение към Левски. Това разкри един от управниците на клуба Кириякос Деметриу. 

Според него, всяко подценяване може да бъде фатално за отбора му, а плод за такива очаквания му дава представянето на "сините" през първото полувреме на мача в Кипър. Тогава те изпуснаха куп положения, но в края му реферът Мартинш показа твърде пресилен втори жълт картон на капитана Живко Миланов и донякъде предреши случилото се след почивката. 

"Нищо не е решено срещу Левски, въпреки че водим с 3:0 след първия мач. За да не допуснем да се стигне до изненада, трябва да подходим с огромно уважение към съперника. Това, че имаме добър резултат, не означава, че войната е приключила."

"Трябва да сме сериозни и да отбележим поне едно попадение. Нека не забравяме, че този съперник тотално ни надигра през първото полувреме на двубоя в Кипър. Имаме още една тренировка и хубавата новина е, че нямаме контузии в състава", заяви Деметриу.