Феновете на Левски ще надъхат тима в навечерието на реванша с АЕК (Ларнака) от втория предварителен кръг на Лига Европа. „Сините“ паднаха тежко с 0:3 в първата среща, но въпреки това привържениците вярват, че обратът е възможен.

Привърженици на столичния гранд са подели инициативата да посетят последното занимание на отбора преди двубоя в София, което е в сряда, пише „Труд”.

В социалните мрежи вече се завъртяха видеа с надъхващи кадри, вдъхващи оптимизъм въпреки неблагоприятния резултат. В четвъртък тимът на Петър Хубчев ще приеме кипърския съперник пред празни трибуни заради наказание, наложено от УЕФА.

На стадион „Георги Аспарухов“ публика все пак ще има, но тя ще е съставена от деца до 14-годишна възраст. От клуба обявиха, че входът за тях ще бъде безплатен, а записването може да стане до 31 юли.

В същото време стана ясно, че Глен Нидерг ще свири реванша. Шведът няма особено богат опит с мачове на международно ниво. Свирил е общо пет, но всеки един от тях е бил от предварителните кръгове на Лига Европа и Шампионската лига. В кариерата си Нидерг не е ръководил мачове с българско участие.