Капитанът и вратар на Левски Николай Михайлов сподели, че отборът му се е борил здраво за победата с 2:0 над ПАОК в първия мач от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите.

Родният страж сподели обаче, че очаква много по-тежък мач в реванша, който ще се играе след седмица в Солун.

Антон Узунов
100 снимки

„Играхме добре и в защита, и в нападение. Борихме се много. За радост отбелязахме и два красиви гола. Най-важното е, че запазихме „суха“ мрежа и сега трябва да се възстановим за мача в Солун, който ще бъде доста по-тежък от този“.

„Съмнявам се, че са го подценили. И те влязоха доста агресивно след 20-ата минута. Използваха всичките си смени рано-рано. Направиха всичко възможно да отбележат гол, но за наше щастие не успяха. Гледаме да се възстановим, да извадим добрите и негативните страни и да се подготвим максимално за мача в четвъртък“.

Yulian Todorov / LAP.bg
98 снимки

„Тежко ще е. Надявам се дотогава за тази една седмица да се завърнат някои от контузените и да успеят да помогнат. Другите момчетата да се възстановят, да се представим тактически пак на ниво и да успеем да си вземем това, за което сме отишли там“.

„Леко не мога да кажа. Ти си постоянно под напрежение. Намесих се, където трябваше. Отборът хвърли доста усилия в защита и за радост си свършихме работата“, заяви Михайлов.