Защитникът на Лудогорец Антон Недялков бе умерено доволен от победата с 1:0 над грузинския Торпедо Кутаиси в първия плейофен мач между двата отбора от Лига Европа. Българският национал бе категоричен, че шампионът в Първа лига не е показал своята игра, но пък е изиграл мача „правилно”.

„Нормално играхме, не играхме нашата игра, но важното е победихме. Играхме компактно, всички тичахме. Искахме да играем компактно и да се браним по същия начин. Смятам, че се получи”, коментира Недялков.

„Голът дойде в правилния момент. Играхме правилно и беше нормално да отбележим. Така и стана.”

„Когато си гост, трябва да запазиш спокойствие, да не се хвърляш в атака. Имахме 2-3 чисти положения, но по-важното е, че победихме.”

„Със сигурност можехме да дадем повече острота. Можеше да играем и по-добре. Мисля, че не се представихме на нужното ниво просто защото мачът беше такъв. Считам, че в следващия ще бъде различно.”

„Тази победа ни дава увереност, че сме фаворити. Коварен резултат е, да, но все пак си е победа, който каквото иска да говори. Торпедо е труден съперник, опита да играе по фланговете, но не показа нищо изненадващо.”

„Няма значение къде играя, важното е да съм на терена. Няма значение кой къде играе, от значение е да се побеждава. Треньорът ми гласува доверие като централен защитник. Той много говори с мен, обяснява ми какво иска, а тъй като е по-опитен от мен, аз го слушам”, коментира Недялков.