"Поздравления за играчите, те заслужават. Работиха много, беше труден мач. В началото не успяхме да реализираме това, което бяхме предвидили като стратегия. Много труден мач, не го започнахме добре. В средата на първото полувреме успяхме и затова искам да поздравя играчите за тази победа", заяви старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори след победата като гост с 1:0 над Торпедо Кутаиси в плейофите на Лига Европа.

"Голът е винаги важен, независимо кога идва. Ние трябва да знаем, че ни трябват голове. През второто полувреме също създадохме шансове. Играхме много по-близко до това, което искаме да играем. Отборът игра добре. Като цяло нещата бяха ОК. Техният вратар също се справи добре и искам да го поздравя. Можеше да спечелим мача с по-голямо спокойствие и повече голове, но най-важна е победата. Като цяло съм доволен от резултата. Ще бъда напълно щастлив след седмица, когато се класираме. Искам да поздравя нашите фенове, които са дошли тук. Тази победа е за тях. Надявам се с тяхната подкрепа в следващия домакински мач да създадем една приятна атмосфера и трудности за противника. Имахме дерби, които беше много важен мач и е нормално техният отбор да е малко по-свеж от нашия. През второто полувреме успяхме да създадем повече ситуации. Противникът също се бе подготвил. Никога не трябва да правим анализ само от една гледна точка", коментира Аутуори и продължи:

"Не мога да съм напълно щастлив. Ще бъда напълно щастлив, когато се класираме. Поздравления за целия отбор, за всички. В следващия мач, в неделя ще влязат някои, които сега не са играли. За мен цялата група футболисти е изключително важна. Направихме много важна първа крачка. В следващия мач трябва да създадем възможности, да ги реализираме и да се класираме. Тогава ще бъдем щастливи. Сега цялата ни концентрация е върху следващия мач от шапионата. Трябва да играем концентрирани, за да постигнем нашата цел - победа."

Попитан за информации за привличането на Жуниор Брандао, Пауло Аутуори заяви: "Когато нещата се случат върху реалност, мога да говоря повече. Сега моят фокус е върху групата футболисти, които са тук."