Крайният защитник на Лудогорец Натанаел говори при заминаването на тима за Кипър, където утре българският шампион ще се изправи срещу АЕК Ларнака в мач от Лига Европа.

Бранителят сподели, че въпреки напускането на Пауло Аутуори, новият треньорски щаб, начело с Тони Здравков, ще продължи да спазва методите му на работа. Натанаел сподели още, че очаква победа срещу АЕК.

„Знаем, че това е много важен мач за нас. Няма да бъде никак лесен мач, но имаме абсолютното самочувствие да се представим добре и да си тръгнем с победа. Предпочитам да играем в силни мачове като с този с Левски. Готови сме за АЕК и съм сигурен, че ще направим добър мач“, сподели той.

„Аутуори е голям треньор, но всеки има собствено мнения и очаквания за своя живот. За нас той беше голям треньор. Научихме много неща и на терена, и извън него. Пожелаваме му успех в кариерата му. Нашата цел е с друг треньор и ще търсим нашето класиране в Лига Европа с него.“

„За първи път работя с Тони Здравков. Работата няма да бъде толкова различна, защото Пауло Аутуори си тръгна, но остави концепции за работа, които ще продължат да се спазват. Не само този треньор, но всеки, който дойде след това ще трябва да има същите очаквания и да работи по тази концепция“, допълни Натанаел.

Още по темата:

Тони Здравков: Не очаквате резки завои