Наставникът на Левски Николай Митов коментира, че Левски не може да е аутсайдер срещу Хайдук Сплит в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът каза, че „сините“ излизат да елиминират хърватите.

Тимът от „Георги Аспарухов“ изостава с 0:1 след първия мач в Дугополе. Ответният двубой е в четвъртък, 20 юли, от 20.00 часа, като ще може да го проследите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио. 

„Настроението е добро, мотивирани са играчите, чакаме с нетърпение мача утре“, започна Николай Митов.

Яблонски успокои за травмата си, дори се надява да играе срещу Хайдук

Запитан за това има ли шанс Давид Яблонски и Антонио Вутов все пак да играят срещу Хайдук, специалистът каза: „Има 24 часа, всичко е възможно. Имат проблеми, но има 24 часа“.

„И в първата секунда ще се радвам на гол. Мачът е 90 минути важно е да не допуснем гол и така да направим, че да елиминираме Хайдук. Кога ще вкараме, един, два...Ще се радваме в първата секунда да стане. Важно е да вкараме два гола повече от Хайдук“.

„На терена всичко трябва да минава през главата. Няма какво да отмъщаваме. Подготвени са добре играчите“.

„Взели сме си поуките от грешките от първата среща. Тренирали сме какво трябва да правим. Преди мача няма как да ви кажа“, отсече Митов.

Обертан пристигна в София, за да подпише с Левски

„По-добър е Левски сравнено с първия мач и все по-добър ще става“.

„Всички са готови за повече минути, такъв мач със зъби и нокти се изиграва. Всичко е воля и характер. Всеки е готов и всеки чака с нетърпение да го изиграе“, коментира още Митов и добави: „Всичко сме тренирали, в това число и дузпи“.

Жейнов: Левски показа добра инициативност, имам още поставени задачи

„Не мога да коментирам мнението на треньора на Хайдук. Предпочитам да говорим на терена. Левски не може да е аутсайтер. Левски излиза като фаворит. Имаме един гол пасив, надявам се да минем Хайдук с два гола“.

„Искам да говоря за мача утре, не за Обертан“.

„Имаме и резервни варианти при все състоянието на Вутов и Яблонски. Не ме притеснява. Всеки трябва да замести друг, когато има проблем. Това го има във футбола“.

„Гледах последния мач на Хайдук. Наясно съм. Още в първия мач ги бяхме разучили добре. Важно е, колкото и банално да звучи, ние как ще играем. Ако играем както трябва, ще елиминираме Хайдук. Говоря с всички играчи, не само с Хайдук. Надявам се утре да се покажем в истинската си светлина“, продължи Митов.

„Утре трябва да играем за публиката. За съжаление, трябва да играем без феновете си“.

„Левски не е аутсайдер, излизаме да елиминираме Хайдук“, завърши категорично Николай Митов.