Левски изказа специални благодарности към Нова Броудкастинг Груп и всички останали партньори, спомогнали за изграждането на видеостената пред Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“.

Както е известно, „сините“ успяха да направят организация и да осигурят възможност на феновете си да са близо до тях по време на реванша срещу Хайдук от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 
Тима от Герена има наложено наказание от УЕФА и ще играе пред празни трибуни. Левски изостава с 0:1 след първата среща в Дугополе, а ответният мач е на 20 юли от 20.00 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио. 

Ето и пълния текст на съобщението, което се появи на сайта на Левски:

"ПФК Левски изказва своята благодарност на всички партньори, които се отзоваха и помогнаха за реализирането на събитието пред сектор А на стадион "Vivacom Arena - Георги Аспарухов". Специални благодарности на Виваком, Сити хотел, г-н Иво Тонев, г-н Николай Иванов, г-н Александър Ангелов, медийния партньор Нова Броудкастинг Груп, както и всички наши спонсори и рекламодатели. По този начин, въпреки наложеното наказание за мач без публика,  хиляди "сини" привърженици ще могат да са близо до отбора и да го подкрепят в двубоя от втория квалификационен кръг на Лига Европа."


Забележка: В прикаченото видео виждате кадри от първия мач между Хайдук и Левски.