Влезлият като смяна Станислав Манолев коментира отпадането на тима от Копенхаген в турнира Лига Европа след 1:2 и във втория двубой от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Не започнахме добре мача, бяхме стъписани, Копенхаген се възползва от една грешка на съдията, видях в реално време, че имаше засада, на повторенията също се видя, или е неможене, или е грешка, или е подпиране. Копенхаген е много класен отбор, имаше леки дребни подпирания, но те влияя на играта, съдиите винаги подкрепят по-силния отбор, към него има една лека подкрепа", коментира Манолев след срещата.

"Има и млади момчета, може да има има и лека умора в момчетата, можем да играем като равен с равен срещу такъв съперник, може би се насъбраха и мачове. Надявам се, да победим Лудогорец. Всички знаем как се свири в Разград. Надявам се, да се свири 50:50, който е по-добър да победи. Кой печели от тази работа. Червеният картон на Жеферсон беше малко излишен. Лудогорец игра срещу Видеотон, не ги подпря съдията, подпираше другия отбор и с наведени глави. Който е по-добър нека победи, да се свири 50:50. Това ще помогне и на нас и на тях в Европа", каза още той.