Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров коментира представянето на отбора след втората загуба от Копенхаген в Лига Европа и отпадането на тима от европейските клубни турнири.

„Точно сега разочарованието е голямо. Имахме някакъв шанс, въпреки че трябва да кажем, че Копенхаген е по-класният и опитен отбор. При един на 1:1 обаче започнаха да треперят малко. След като вкараха втория гол се успокоиха. Треньорът каза на почивката, ако ще падаме, да падаме с високо вдигнати глави“, коментира Бодуров.

„Съотборниците ми казаха, че на таблото са видели, че при гола на Копенхаген е имало засада. Питах го дали може да промени решението си, съдията каза „не“. Според всички имаше засада. С оглед на съперника,който имахме, мога да кажа достойно беше представянето ни в Европа. Можеше да ни се паднат доста по леки съперници“, каза още той.

"В Европа не мислех, че може да се случи. Натежаха и грешките на съдията, и в двата мача съдиите ни отрязаха крилата. Показахме му на видеостената, той каза няма какво да правя. Все пак, второто полувреме се вдигнахме, върнахме един гол, но много бързо ни вкараха втори гол и това ни пречупи", коментира Бодуров.