Мачовете с родния първенец Лудогорец ще се окажат на живот и смърт за италианския колос Милан. Според вестник "Корере дело Спорт", "росонерите" ще хвърлят абсолютно всички сили в турнира Лига Европа напролет. 

Херо: Никой не ми е поставял задача да отстраним Милан

Целта е ясна - "червено-черните" преследват титлата в този турнир, което ще им гарантира участие в Шампионската лига през следващия сезон. На практика те не могат да се преборят за място в Топ 4 през Серия А и затова ще хвърлят всички сили в континенталната надпревара. 

Aс на Лудогорец се закани на Милан

Място в Турнира на богатите през следващата кампания е жизненоважно за италианския гранд, който трябва да си осигури свежи средства, за да не бъде наказан от УЕФА за нарушаване на финансовия феърплей. 

Как да потопиш Милан - с некадърни треньори

Затова според изданието, наставникът Дженаро Гатузо няма да щади силите на никого от основните си футболисти срещу Лудогорец, въпреки натоварения график в Серия А. Битките са в средата и края на февруари. 

Дъното за Милан няма край

Дори и да отстрани разградчани, задачата на Милан да спечели Лига Европа няма да стане по-лесна заради конкуренцията на фаворити за отличието като Борусия Дортмунд, Атлетико Мадрид, Наполи, Арсенал, Спортинг и редица други.