Футболистите на Лудогорец се прибраха в България, след гостуването си в първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Отборът кацна във Варна с полет от Ливърпул.

„Изморени сме много. Днес пътувахме цял ден и сега трябва да си починем. Със сигурност още съжаляваме. Получи се добър мач и мисля, че заслужавахме една точка. За нас най-важното нещо ще е какво ще стане с Базел и искаме да вземем точки”, сподели Роман Безяк.

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира на летището във Варна: „Колкото голови ситуации имаха Ливърпул, толкова имахме и ние. Беше въпрос на шанс. Ако гредата беше във вратата, мачът щеше да е по друг начин, но има и такива моменти. Ние сме оптимисти. Аз разчитам на тези футболисти и съм убеден, че ще вземем точки.  Футболистите се раздадоха и видяха, че такива звезди не са извънземни и могат да ги победят. Трябва да бъде реалисти и да гледаме напред. Трябва с всички да играем така, както с Ливърпул. Реферите винаги подкрепят силните отбор, това е по принцип.”

„Много съм щастлив, защото се представихме добре. Жалко е, че в крайна сметка загубихме. От друга страна се ядосваме, защото пропуснахме отлична възможност”, пък заяви Даниел Абало.