Старши треньорът на Цървена звезда Миодраг Божович се презастрахова за евентуално отпадане от Лудогорец в Шампионската лига. Той говори тази сутрин пред сръбските медии за новия съперник на белградския колос в третия квалификационен кръг на най-комерсиалния турнир. 

"Вижте, не съм обещавал групова фаза на Шампионската лига на никого. Затова, дори и да отпаднем, няма да правим трагедии. Излизаме просто да играем футбол, а и съперникът ни само това ще прави."

"Сигурно срещу тях ще направя някои промени в състава, нормално е това. Естествено, че няма да разчитам на изцяло същия състав, който отстрани Валета, ще има още момчета."

"Но всички трябва да сте наясно, че това на практика е нов отбор, едва два официални мача сме изиграли заедно. Трябва ни време и затова всеки съперник е тежък за нас", сподели Божович пред медиите в родината си. 

Първият мач между Цървена звезда и Лудогорец е на 26 юли в Разград и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT, както и нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута и на Gong.bg