Давид Яблонски и Антонио Вутов се включиха в последната тренировка на Левски преди реванша с Хайдук Сплит от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Обертан в България: Това е голяма стъпка за мен

Както е известно, двамата имат проблеми и са под въпрос за мача с хърватите. Чехът излезе заедно със съотборниците си още в началото на терена на стадион „Георги Аспарухов“, като завъртя няколко обиколки, поигра малко и с топка, след което кракът му бе наложен с лед и се прибра в съблекалнята. В последствие излезе и Антонио Вутов, който се подготвяше с кондиционния треньор на клуба.

Давид Яблонски и Николай Митов

източник: Валентин Грънчаров

В заниманието се включиха и националите на Левски до 19 години Станислав Иванов, Ивайло Найденов, Георги Янев и Димитър Шейтанов. 

Митов: Левски не може да е аутсайтер, излизаме да елиминираме Хайдук

Само първите 15 минути от тренировката бяха открити за фенове и журналисти. „Сините“ бяха окуражени от сериозна агитка, която не спря да скандира в чест на любимия си тим.

Левски

източник: Валентин Грънчаров

Както е известно, Левски посреща Хайдук на 20 юли от 20.00 часа пред празни трибуни на стадион „Георги Аспарухов“. Причината е наказание на клуба, наложено от УЕФА. Именно заради това от Герена инсталираха специална видеостена пред Сектор А, за да може да имат феновете близо до себе си.

Яблонски успокои за травмата си, надява се да играе 

Левски изостава с 0:1 след първия мач в Дугополе. Ответния двубой ще може да проследите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио. 

Левски

източник: Валентин Грънчаров