Левият бек на Левски Иван Горанов коментира, че при него има тръпка във всеки мач, когато носи екипа на Левски. Бранителят застана пред представителите на медиите преди първия мач на „сините“ с Вадуц от Лига Европа. Горанов каза, че той и колегите му вече са получили информация за начина на игра на състава от Лихтенщайн и отсече, че левскарите отиват за победа.

Първият мач е на 11 юли от 18.45 часа. Реваншът е на 17 юли на „Георги Аспарухов“ със същия начален час. 

„Подготвени сме добре, настоението е на ниво. Мисълта ни е за победа. Отиваме за победа. За мен в Европа няма лесни мачове, ние трябва да сме концентрирани и да сме мотивирани и да се раздадем и да успеем. Получихме информация за начина на игра на противника. Тепърва гледаме видеа. За мен е важно да покажем добра игра. Отборът мисля е по-силен, вярвам, че този сезон ще е по-добър за нас. Миналата година в движение се сформираше отборът, сега се запази гръбнакът и мисля, че сега ще е по-добре. Ние сме като едно цяло, не се делим на защита и атака, един отбор сме“, започна Горанов.

„Колективът е добър има настроение в тренировките. Всичко е на ниво“, добави левият бек.

„Изпуснах половината от подготовката, но успях да наваксам и се чувствам добре“.

На въпрос дали той ще бъде втори капитан на тима от Герена след напускането на Роман Прохазка, Горанов отвърна: „Не сме говорили по тази тема. Имаме си капитан в лицето на Божидар Митрев. Треньорът ще каже кой ще е втори и трети. Това не е важно, важно е тимът да върви“.

„За мен има тръпка, във всеки мач има като нося екипа на Левски“.

„Поставяме си винаги високи цели и искаме да ги изпълним. Сега искаме да стигнем колкото се може по-далеч, и да зарадваме нашите фенове“, завърши Горанов.


Още новини: 

Левски се отказа от Антонио Вутов

Вместо с Бока, Левски ще играе с европейски гранд

Мариани: Ние сме по-добрият отбор и трябва да спечелим още първия мач