Един от най-опитните играчи в редиците на Славия Галин Иванов коментира отпадането от Хайдук Сплит във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Нападателят изрази мнение, че „белите“ са се представили достойно в турнира, но отчете, че отборът има още какво да научи, за да елиминира съперник от ранга на хърватския гранд.

Съставът от Сплит се класира за третия предварителен кръг на втория по престиж турнир на Стария континент след два успеха с 1:0 и с 3:2.

„Разбира се, че има разочарование, но мисля, че не сме дорасли и сме зелени за тези мачове. Имахме шанса да продължим, но трябва да работим още много. Може би класа не ни достигна, има много млади момчета. Трябва да тренираме още и да израстваме, и дано догодина успеем“, започна един от лидерите на тима Галин Иванов.

„Радостно е, че младите натрупаха самочувствие и мисля, че се представихме достойно, но имаме още хляб да изядем, за да елиминираме такъв съперник“.

„Не знам, тежко ми е след такъв мач. Трябва да се върнем е нашия шампионат, чакат ни тежки мачове“.

„Мисля, че съдията свири добре. В Европа се свири това, което се види. Зелени сме още за тези мачове“.

„Личеше си, че го няма Георги Петков, той ни е лидерът на вратата. Но мисля че и Тони (бел. Ред. Антониос Стергиакис) се представи добре. Ще видим как ще е занапред“, завърши Галин Иванов.

Милен Гамаков: Съдията помогна на Хайдук

Момчил Цветанов: Не ни достигна опит