Полузащитникът на Славия Милен Гамаков сподели след загубата от Хайдук в София, че тимът на гостите е бил сериозно подпомогнат от главния рефер на срещата Даниеле Довери.

Гамаков обаче призна, че пропуските в първия мач в Хърватия сериозно са повлияли на крайния изход от двата двубоя. Днес „белите“ отстъпиха с 2:3 на националния стадион „Васил Левски“.

„Целият отбор много съжалява, защото изиграхме един достъ добър мач. Ако си бяхме вкарали положенията и в двата мача, мисля, че щяхме да ги отстраним. С нищо не ни надиграха, единствената разлика е, че техният бюджет е 20 млн., а нашият не е“, коментира Гамаков.

„Във всеки един момент можехме да се върнем мача. В 80-ата минута пропуснахме страхотна възможност. Благодаря на момчетата за страхотния опит, който натрупахме в тези мачове. Надявам се, че догодина ще се класираме отново. Голяма роля изигра първият мач, в който пропуснахме много положения. Мисля обаче, че играем доста добър футбол. Хайдук е отбор, който редовно играе в Европа, в нашият отбор има много млади момчета. Не искам обаче, това да е наше оправдание“, каза още той.

„За мен лично Хайдук бе доста подпомаган от съдията. Свиреше всеки един фаул в тяхна полза, през първото полувреме получихме три картона. Относно дузпата, нямам претенции – имаше си дузпа за Хайдук“, откровен бе Гамаков.