Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов бе много разочарован след тежката загуба от Сепси с 0:4 и отпадането още във втория кръг на Лигата на конференциите. Шефът на "червените" определи отпадането като "срамно" и поднесе извинения към феновете на отбора.

"Щом загубихме с такъв резултат, значи много са се объркали нещата. Мисля, че Сепси е един стойностен отбор и в двата мача си пролича. Надиграха ни, няма какво да се заблуждаваме. Днес изиграхме доста срамен мач и отпаднахме от турнира на този ранен етап, което е срам за ЦСКА", сподели той след срещата.

Start-photo.bg
100 снимки

"Всички имахме едни очаквания за началото на сезона, а се получи точно обратното. В прехода между загубената титла в последния кръг и началото на този сезон не започнахме по начина, по който трябва. Футболистите вероятно още не са си изчистили главите от това разочарование, че не спечелихме титлата миналия сезон. Много са причините", допълни Филипов.

"Мачът със Славия е след три дни. Футболистите трябва да излязат от това положение и да се вдигнат с победи. Трябва да покажат, че тази година ще се борим за шампионска титла", каза още директорът.

"Промяната е работа и себераздаване на терена. Това е рецептата. Нормално е феновете да са силно ядосани и разочаровани. Всички сме така. Всички искаме едно и също нещо - отборът да побеждава и да бъде на върха. Когато ЦСКА губи по този начин, е нормално да са разочаровани. Извиняваме се на феновете и им благодарим за подкрепата, която ни оказаха. Не спряха да подкрепят отбора 90 минути. Не виждам позитиви от това отпадане. Това е срам за отбор като ЦСКА", заяви Филип Филипов.