Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев замина с отбора за Подгорица, където утре „червените” се изправят срещу Титоград в мач реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. В първия двубой в София ЦСКА записа убедитeлен успех с 4:0.

„Отиваме на реванш, в първия мач записахме добър резултат, но всеки един мач е различен и трябва да бъдем много внимателни. Да играем от една страна сериозно и от друга точно. С много точни действия и правила. Както знаете понякога правим сами грешките, имам предвид футболистите, и сами даваме възможности на противника”, сподели Димитър Пенев.

„Анализът е за треньорите. Мачовете са различни. Единият е за купата на УЕФА, а другият е за шампионата (бел. ред. – мачът с Етър), където грешката се отрази на равния резултат. След няколко мача, като се видят резултати, тогава ще се гледат точки и класиране. Грешки може да се получат, но за един отбор като ЦСКА, както и останалите отбори в петицата, постоянно се коментират треньорите и ръководството.”

„Смятам, че трябва да се пазим от грешки. Треньорите също ще го повторят. Да си пожелаем успех. На вас, на ЦСКА, на Левски, на Локомотив. Все пак, когато се играят международни мачове всички се радват на успеха”, допълни Пенев.