Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев подходи предпазливо в изказванията си преди мача с Апоел Беер Шева от квалификациите в Шампионската лига в сряда. Той разкри, че има респект към опонента заради стила му на игра. 

"Апоел Беер Шева е един изключително добър отбор, ние имаме респект и към него, и към треньора му. Очаквам два завързани мача, ние ще направим всичко възможно да играем по най-добрия начин." 

Треньорът на Беер Шева: Лудогорец е много силен отбор, ще трябва да вдигнем нивото

"Това е много добър отбор, три години става поред шампион, знаем и как се е класирал до тук. Това е тим, който търси играта, аз също предпочитам този стил на терена. Не е само един опасният играч на съперника", заяви Дерменджиев на пресконференцията. 

В момента времето в Израел е изключително горещо, което затруднява играчите на българския тим. Но според треньора, те са професионалисти, които не би трябвало да се влияят от подобни неща. 

Дуду Гореш - Лудогорец

"Наистина времето не е специфично за нас, но това е нашата професия все пак. На този етап фаворити няма, не мисля, че ние сме такъв. Всичко е нормално с играчите в групата, която е тук", сподели Дерменджиев и отговори пестеливо какъв резултат очаква.  

"Няма как да прогнозираме резултатите. Бих бил доволен на такъв резултат, който да го развием в Разград и всичко да е добре за нас. Всички знаете, че това са елиминации и няма значение как ще завърши единият мач, трябва да минат и двата, за да видим кой ще се класира", сподели треньорът. 

"Всеки отбор, който загуби, ще бъде зле за него. Винаги е добре да играеш в груповата фаза на Шампионската лига. Този мач няма нищо общо с предходните битки и на двата отбора в турнира", завърши Дерменджиев.