Израелският шампион Апоел Беер Шева продължава подготовката си за утрешния мач /сряда/ от третия кръг в Шампионската лига срещу Лудогорец, като се опитва да преодолее множеството проблеми с контузени играчи.

Освен хората в атаката, които ще липсват като новото попълнение Томаш Пекхарт, Бен Сахар и проблемите пред Исаак Куенка, вчера след удар в коляното преждевременно напусна тренировката и португалския защитник Мигел Витор. Днешните прегледи обаче показват, че старши треньорът Барак Бахар няма сериозни основания за притеснение и Мигел Витор най-вероятно ще бъде на разположение.

Бен Сахар няма да прави операция на рамото си, а ще претърпи интензивна рехабилитационна процедура и вероятно ще бъде на разположение след повече от месец. Решението си е само негово и от клуба са се съобразили. В отбора се завръща полузащитникът Махаран Рани, който не игра в мачовете с Хонвед Будапеща в предишния кръг.

Адска жега посрещна Лудогорец в Беер Шева

За Ради дори се прогнозира, че може да излезе като титуляр в средата на терена заедно с нигериеца Джон Огу и Дан Айнбиндер, докато Мохамед Гадир най-вероятно ще бъде титуляр в атаката. Това най-вероятно ще коства титулярното място на младия Майкъл Охана.

Все още треньорът Бахар не е взел решение какво да прави с капитана Елианив Барда. Той имаше проблеми в бедрото през последната седмица и от вчера започна тренировки, но пропуснатото време с отбора е доста. Така има голяма вероятност Барда, въпреки 35-те си години и огромен опит, да започне мача от пейката и да влезе на терена при определен развой на двубоя.

Първата среща от третия кръг на квалификациите в Шампионската лига е в сряда от 20.00 часа на стадион "Тото Търнър" в град Беер Шева./БТА