Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели при заминаването на тима за Израел за двубоя срещу Апоел Беер-Шева, в шампионите вече притежават достатъчно рутина, за да се справят със своя противник.

„Очакваме един мач, който ще бъде изключително труден. Като казвам „един мач“, имам предвид изхода от двата двубоя с Апоел Беер Шева. Ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин и да играем плейоф“, коментира Дерменджиев.

Дерменджиев взе Керчев и Дост за Израел

„Това, че ще пътуваме с правителствения самолет означава, че държавата мисли за българския футбол. Не само ние, а и Ботев ще пътува с този самолет. Това е много добро отношение, така че ние само можем да благодарим за това“, продължи старши треньорът на Лудогорец.

Петричев: Изходът от мачовете с Беер-Шева е абсолютно непредвидим

„Вече доста добре познаваме отбора на Апоел. Един съперник, който играе близък до нашия стил. Играят изключително организиран и комбинативен футбол. Мисля, че сме равностойни и предстоят едни мачове на надлъгване. Мисля, че и двата мача ще бъдат добри за зрителите, но пак казвам – отборите трябва да играят много разумно. Мисля, че имаме достатъчно добра рутина, за да се адаптираме спрямо стила на Беер-Шева“, каза още Дерменджиев.