Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че отборът още не е в оптимално състояние, но вярва, че ще бъде в такова за групите на Шампионската лига.

В сряда от 20:00 часа шампионите гостуват на Апоел Бер Шеева в среща от третия предварителен кръг, която може да проследите с GONG.BG, на GONG PLAY и по DIEMA SPORT, както и в ефира на Дарик радио.

"Не трябва да разчитаме на късмета, а ние да си свършим работата. Гледахме видео, труден съперник, ще е труден мач," призна халфът. "След всеки мач извличаме поуки, дори от победите. Радващо е, че отборът започва да намира себе си. Лошото е, че сме от лагер в лагер, аз последните седмици съм спал вкъщи два пъти. Затова трябва психическата умора по-скоро да преодолеем."

Дяков получи повече почивка по време на последния мач за първенство срещу ЦСКА, но заяви: "Отвън напрежението е повече, така че не съм починал. Отборът показа, че има доста широк състав. Сега остава да свършим работата си, но пак казвам, че съперникът е много силен."

"Няма кой знае какво друго да предложим, знаем къде ни е силата, ще се опитаме да сме доминиращият отбор. Техният стил е много подобен на нашия, наистина са доста качествен състав," допълни полузащитникът за Апоел.

"Със сигурност още не сме в най-доброто си състояние, но и съперникът със сигурност е в нашето състояние. Надявам се в най-добрата си форма да сме в групите на Шампионската лига," завърши Светльо Дяков.