Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори преди решаващия плейоф срещу тима на Виктория Пилзен. "Червените" загубиха първата среща с 0:2 и сега ще трябва да обръщат резултата, ако искат да се класират в групите на Лигата на конференциите. 

"Готвим се, знаем, че ще е трудно. Няма лесни мачове, ще се постараем да надделеем и противникът да се съобразява с нас, а не обратно. Там не успяхме, не бяхме достатъчно агресивни. Тук ни трябва точно тази агресия, за да обърнем", заяви Младенов.

"В разговорите съумяхме да убедим състезателите, че представянето ни бе 40-50% от възможностите на нашия отбор. Ако добавим и останалите, сме способни на обрат. Надявам се, че всички са осъзнали и са мотивирани да покажат качества. Говорим за колективна игра, с която да надделеем." 

"Като стартов състав трудно може да се изненадаме. Всичко е въпрос на подход, схема на игра. Но ще има 10-15 минути, противникът ще се прегрупира и ориентира бързо. В съвременния футбол трудно може да се изненадаме. Знаем си състезателите. Когато има равнопоставеност, изпъква индивидуалната класа. Това е водещото в такива моменти." 

Антон Узунов
5 снимки

"Именно сега трябва да се покажат воля и характер, от първата до последната секунда. Това трябва да бъде водещо." 

"Очаквам да победим. Ако това не стане, поне поведението ни да е достойно за името ЦСКА. Това трябва да бъде разбрано от играчите. Въпросът е да излезем и да проведем битка." 

"Който иска да критикува, никога няма да ме извадят извън релси. Аз знам какво притежавам и какво трябва да се направи. Заявих, че за тези две години трябва да направим отбор, който да бъде на нивото на Лудогорец и да надделее над него. Това е основното, което трябва да свършим. Ако някой мисли, че щракваш и магията се случва, просто се заблуждава. Предстои ни много работа, много труд, да оценим качествата на тези футболисти и оттам да преценим какво ни трябва да допълваме, за да подобрим класата на отбора. Трябва ни качество, а не количество, за да има реална конкуренция", допълни Младенов. 

"Ние сме клуб, който не спира да работи във всяко отношение. Работим и върху селекцията. Когато е необходимо, действаме. Не е от значение дали ще влезем, или не, защото ЦСКА трябва да има топ отбор. Загубата няма да ни попречи на осъществяването на идеята. Имаме основа, върху която трябва да надграждаме." 

"Знам, че Манолев е прекрасен човек и това, което направи, е голяма грешка. Не искам да влизам в детайли, защото имам задача в утрешния ден и съм концентриран. Не искам да се разсейвам с каквото и да било." 

"Отсъстват и други основни играчи, но имаме хора, които трябва да покажат защо са в ЦСКА. Да влязат и да покажат, че няма сътресения. Както Християн и Асен демонстрираха в мача с Пирин. Така трябва да бъде", завърши специалистът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.