В ЦСКА приеха с ентусиазъм решението на Спортния арбитражен съд в Лозана по казуса с участието му в Европа и обявиха, че вече чакат с нетърпение да научат името на първия си опонент в Лига Европа. 

Съдът в Лозана: ЦСКА е легитимен участник в Европа

Жребият за първия квалификационен кръг на надпреварата ще се тегли в понеделник следобед. "Червените" вече са избрали да бъдат представлявани на церемонията в Нион от почетния си президент Димитър Пенев, който се слави с леката си ръка при тегленето на жребии. 

Белчев: Водят се преговори с нови играчи

"С решение от 16.06.2017 г. председателят на апелативното отделение на КАС отказва да допусне предварителни обезпечителни мерки поради признание от страна на УЕФА, че ЦСКА е изпълнил всички критерии за допускане в турнира Лига Европа." 

ЦСКА за Лига Европа: Не коментираме спекулации

"С този акт участието на ЦСКА в Лига Европа за сезон 2017/2018 година е осигурено успешно, като УЕФА изрично си запазва правото да се сезира отново по въпроса. Очаквайте подробности от правния екип."

ЦСКА сред участниците в ЛЕ, според сайта на УЕФА

"Очакваме първия съперник на ЦСКА на жребия за Лига Европа, който ще се тегли в понеделник в Нион. Армейците ще бъдат представлявани от почетния президент на клуба Димитър Пенев", написаха от ЦСКА в официалния си сайт.