Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е отклонил офертата на Стяуа. Новината е съобщена от румънски медии, които в средата на седмицата писаха, че лично босът на носителя на КЕШ за 1986 г. Джиджи Бекали се е свързал с тарана и го е поканил в Букурещ. 

Звездата на "орлите" е в деликатна позиция, защото има договор само до края на сезона. А това означава, че от 1 януари може да преговаря с всеки клуб, който прояви интерес към него. Но неговото лично желание е да продължи кариерата си в Разград и за пореден път изрази тази позиция пред медиите в родината си. 

"Вижте, имам договор само до края на сезона, а сега пред мен има няколко много интересни оферти, които вече съм анализирал внимателно. Моето желание не е да напускам Лудогорец, напротив. Шансовете да остана в Разград са огромни", сподели Кешеру пред изданието prosport.ro. 

Румънският таран има близо 120 гола във всички турнири само за пет сезона със зеления екип. Той игра срещу Лудогорец с екипа на Стяуа преди пет години и половина, но сега не иска да сменя клубната си принадлежност и се чувства добре в редиците на родния първенец.