Головата машина на Лудогорец Клаудиу Кешеру е с изтичащ договор и около него вече започнаха да се навъртат кандидати за подписа му. Според румънското издание Ziare, местният гранд ФКСБ иска да се подсили с 33-годишния таран. 

Заръката за това е дошла лично от ексцентричния бос на бившия Стяуа Джиджи Бекали. Тимът има крещяща нужда от качествен реализатор, затова се е насочил към най-добрия румънски нападател в момента. Офанзивата за подписа му обаче вероятно ще се отложи за лятото. 

Кешеру има договор с "орлите" до 30 юни 2020 г. Самият той обаче призна при награждаването си за най-добър нападател за 2019 г. на Румъния, че вероятността да остане в Разград е 80% и просто трябва да седне с ръководството и да подпише. 

Така мераците на боса на европейския клубен шампион от 1986 г. може да бъдат попарени от самия играч. Още повече, че Кешеру има период в Стяуа и си тръгна с неособено добри чувства от там. Самият той е казвал, че първата му опция винаги е била да остане в Лудогорец, а мениджърът му дори обяви, че не изключва възможността да приключи кариерата си в Разград.