Героят за ЦСКА срещу Сайрийнс - Али Соу остана щастлив от победата на "червените" и продължаването напред в Лига Европа. 

Антон Узунов
32 снимки

„Наистина беше много труден мач. Подготвихме са за нещо такова, знаехме, че ще е трудно. Треньорът ни подготви добре. Щастливи сме, че успяхме да победим“.

„Трябва да изгледаме видеото от мача. Бе труден мач, важното е, че го спечелихме. Трябва да мине известно време да погледнем по-детайлно“.

„Имаме много добри офанзивни футболисти, но това са решенията на треньора, ние се придържаме към тях. Трябваше да играем по-добре. Може би щяхме да подходим по-добре, ако съперникът бе по-изискващ“.

Антон Узунов
97 снимки

„Да, работя върху това. Менталната страна на нещата е много важна. Не трябва да се предаваш“.

„Много съм щастлив, че Ахмедов влезе и вкара. Много важен бе неговият гол. Това е формацията, в която играем сега. За нападателя е по-лесно, когато има някого до него“.

„Трябва да продължим да работим. Просто трябва на следващия ден да отидем да тренираме и да изиграем следващия мач. Трябва да сме подготвени“.

„Феновете винаги са били зад отбора. Щастлив съм, че те винаги са до нас. Срещу Славия няма да е по-различно. Очакванията са, че ще спечелим. Не можем да си позволим да мислим за равенство и за загубим. Феновете са много важни. Те са редом до нас, дори да не са на стадиона. Ще бъде трудно. Трябва да продължим да се борим дори да не са на трибуните“, заяви Соу.