Португалският ас на Берое Давид Каядо съжали за пропуснатите възможности във реванша срещу Апоел Тел Авив (2:2), но смята, че отборът е играл като равен с равен срещу далеч по-именития си противник.

„Пропуснахме да отбележим гол в първата минута, което не беше добре за нас. Днес обаче показахме, че може би сме на същото ниво, на което е и Апоел Тел Авив. Важното е, че няма да загубим увереност в първенството, където ни предстоят решителни мачове“, сподели крилото на заралии.

„Изпуснахме доста положение, но това е футболът, нормално. Направихме някои грешки у дома и смятам, че не днес загубихме шансовете си. Грешките от първия мач натежаха. Ако не ги бяхме допуснали, днес щяхме да играем при шансове 50/50 с Апоел. Те обаче имаха предимство след първия мач и затова продължиха.“

„Ние имаме собствен стил на игра. Смятам, че в първия мач не бяхме в кондиция, поради което получихме два гола за 10 минути. Това промени всичко. Според мен отборът играе по един и същи начин във всички мачове“, завърши Каядо.