Футболистът на Берое Пламен Крумов заяви след равенството 2:2 срещу Апоел Тел Авив, че в евротурнирите всяка една грешка се наказва, Той добави, че Берое е доказал, че е един стойностен отбор.

„Мисля, че се представихме на ниво, както в първия мач, така и сега. След първия мач и резултатът, който се получи в Стара Загора шансовете ни за класиране бяха малки, но както ние, така и треньорът на разбора си казахме, че сме дошли тук да играем футбол, да играем разкрепостено. Това, което ние можем и да се представим по най-добрия начин. Радвам се, че успяхме”, коментира Крумов.

„Мисля, че за пореден път доказахме, че сме един стойностен отбор, който може да играе добър футбол. Представихме се на ниво. Преди гола видях, че вратарят не е направил добре стената си, след това реших да го изненадам и за мое щастие успях да вкарам. След резултата, който се получи в първия мач нямахме много шансове. В Европа всяка грешка се наказва. Нямаме право на такива грешки. Дано имаме късмет и през следващата година отново да играем в евротурнирите. Тогава аз съм сигурен, че ще се представим на по-добро ниво”, добави футболистът на Берое.

„Имаме три дни да се възстановим за мача с ЦСКА. Сигурен съм, че ще го направим по най-добрия начин. Мислим само за мача с ЦСКА. Надявам се стадионът да се напълни, да се получи един празник в града и да се поздравим с победа”, каза още Пламен Крумов.