Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви след равенството с Лил, че се годее с футболистите и добави, че всички са подкрепили Иво Иванов.

 

 

„Във футбола се получава така някой път. Футболистите и цялото ръководство подкрепиха Иво. Като цяло малшанс за нас. Левски ми хареса като отбор, като колектив, като начин на игра и като начин на поведение”, коментира Гонзо.

 

 

„Левски върви в правилна посока и след зимата ще бъдем още по-силни. Казах на футболистите, че се гордея с тях и съм доволен от тяхната игра. Нашите цели и амбиции са да играем във всеки мач за победа”, добави спортният директор на Левски.

 

 

„В момента сме в процес на изграждане. Имаме накъде да работим и смятам, че след зимата ще бъдем още по-силни. Иво Иванов си вкара автогол, който наистина беше нелеп, но той е мъжко момче и знам, че ще се вдигне”, допълни Иванов.

 

 

„Проблем беше, че във всички мачове Левски не можеше да окомплектова състав. В мача срещу Лил, Левски бе в пълния си състав и видяхте как играхме. Не искам да коментирам решенията на дисциплинарната комисия”, каза още Гонзо.

 

 

„Срещу Славия може да излезем само за победа. Не може да се притесняваме от тях. Имаме футболисти, които ще заменят Дембеле в неделя. Благодаря на феновете за подкрепата и бяха зад отбора и в трудните моменти. Публиката е мерило за това какво прави Левски”, каза още Георги Иванов.


--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg