Христо Йовов остана доволен от играта на Левски, въпреки изпуснатата победа срещу Лил. Според него липсата на опит е довела до равенството.

„Доволен съм от начина на игра, Левски бе в една дупка, имаше колебание в играта си. Най-радващото е, че Левски игра отново футбол. Не успяхме, отдавам го на младостта, на неопитността. Голът (на Гаджев) е шедьовър и ще влезе в хрониките на българския футбол. Левски игра добре, това е най-важното”, заяви Йовов.

„Сега отиваме и отново трябва да играем футбол срещу Гент, шансовете ни намаляха драстично, но хубавото е, че все още имаме шансове. Левски няма успех, когато играе затворено, виждаме каква е разликата, когато играем за победа. Надявам се в Гент да играем атакуващо и да искаме да победим”.

„Факторите са комплексни, за мен имаше много ротации преди мача с Локомотив Пловдив, днес излезе един състав, който играеше в началото на сезона. Трябва да отдадем заслуженото и на публиката. Съдията според мен се справи доста добре”, завърши Йовов.

--

Новините за Левски в Лига Европа достигат до вас със съдействието на bwin!


--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg