Вестник „Ла Депеш дю Миди” коментира хапливо представянето на ЦСКА срещу Тулуза снощи. Заглавието на материала, посветен на двубоя, завършил 0:0, е ”Въртяхме педали в киселото мляко”.

„След края на мача Йордан Тодоров се радваше пред своите привърженици, сякаш току-що ЦСКА се беше класирал за финала в Шампионската лига. Малко прекалено, нали…”, пише вестникът.

„Тази вечер не се получи емоция между Тулуза и ЦСКА. Домакините, като че ли бяха без обувки на терена, а софиянци се бяха затворили в черупката си, заключена с двоен катинар. Немногобройната публика нямаше повод да се изправи на крака”, продължава изданието.

След това е цитиран Лоран Батлес, който казва: „С отборите от Източна Европа винаги е трудно, защото хитруват. Трябва да им скочиш здраво, за да не те приспят в своето бавно темпо. Със сигурност сега не отиваме на ваканция в София.”

„Сигурен съм, че ще вкараме там”, казва треньорът на французите Ели Боп.

„Сигурно е обаче и, че мачът тепърва започва. Ултрасите на ЦСКА също вече се подготвят. Една от техните групировки се нарича „Торсида Пловдив” и нейният символ е главата на мъртвец. 600 ултраси бяха заели места на Малкия Уембли и показаха какво могат с гласове и жестове. Видяхме даже един да пуши пура!”, учудва се „Ла Депеш дю Миди” и завършва с многозначителното „След две седмици Тулуза ще трябва да мине оттам…”