„Единственият виновник да не спечелим съм аз. Поемам си отговорността. Това е фактът и трябва да си го признаем. Моята грешка лиши Лудогорец от точка срещу силен отбор. Извинявам се на всички – съотборниците ми и феновете. Аз сбърках в средата на терена и така ни отбелязаха трети гол“, каза самокритично капитанът на Лудогорец Светослав Дяков след загубата от Арсенал с 2:3 в мача от 4-ия кръг на Група А на Шампионската лига.

Припомняме, че Лудогорец поведе с 2:0 до 15-ата минута, но след това „топчиите“ стигнаха до три попадения.

Гениалният гол на Йозил срещу Лудогорец в СНИМКИ

„Не беше приятно, че ни изравниха след повеждането. Имахме добри възможности, но не успяхме да се възползваме от тях“, продължи Дяков.

Дерменджиев: Има нотка на съжаление

„Срещу Базел търсим победа. Мачът ще е труден. Но ние имаме сили. Ще се опитаме да покажем стойностен футбол“.

Венгер: Изненадах се от скоростта на Лудогорец

„Аз много пъти съм казвал, че Лудогорец е силен отбор. Първият мач с Арсенал, резултатът не е резонен. Ако не бях аз днес, можеше да вземем точка. Там играхме отворено, а не трябваше така, защото те са бързи футболисти. Страхотно играхме днес. Не си спомням кой знае какви положения на Арсенал днес. Много ме е яд за грешката ми“, каза още Дяков.

„Съжалявам за това, което се случи. Не биваше да бъркам в тази зона. Гледаме напред, но трябва да бъдем мъже и да си казваме нещата“, завърши халфът.