Записалият успешен дебют нов бранител на ЦСКА – Раул Албентоса, изрази задоволство, че е успял да помогне на тима си в толкова важен мач като реванша срещу Осиек от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 30-годишният испанец призна, че липсата на време за подготовка с отбора не е била проблем за него.

„Червените” загубиха с 0:1 реванша срещу хърватския тим, а след победата със същия резултат преди седмица се видяха принудени да играят продължения и дузпи. При изстрелите от бялата точка българският отбор спечели с 4:3.

 „Посрещнахме мача като отбор и това беше ключът за победата днес. Наистина бях много сигурен в себе си, че ще мога да помогна на отбора. Подготвял съм се много, за да играя в такива мача. Много съм щастлив, че преодоляхме тази фаза”, коментира Албентоса.

„Треньорът има доверие в мен, даде ми възможност и аз се възползвах. Ще има минути за всички, така че продължаваме напред.”

„Дойдох тук, защото смятам, че ЦСКА може да печели титли. Дошъл съм тук, за да печеля с ЦСКА и първенството, и Купата, както и да влизам в групите на Лига Европа”, коментира опитният Албентоса.