ЦСКА не успя да събере пълна група за гостуването на ТНС в четвъртък в Лига Европа. „Червените” тръгват с едва 17 футболисти за двубоя, който ще се играе в Рексъм. Нито един от контузените играчи не успя да се възстанови за мача. Към проблемите на ЦСКА се присъедини и Борис Галчев, който е наказан заради натрупани картони.

Така Гьоре Йовановски ще разчита на същите играчи, които взеха участие в двубоите срещу ТНС в София и Черно море. Проблемите обаче ще са освен в защита и в халфовата линия на отбора. С отсъствието на Галчев трябва да се запълва мястото на дефанзивен халф. Така може да се наложи в по-задни позиции да бъде върнат Маркиньос. Тодор Янчев отново ще се изявява като централен бранител.

С проблеми след мача с Черно море бе и Спас Делев. Той обаче попада в групата и вероятно ще се възстанови за мача. Делев е с болки в глезена.

В групата от 17 човека пък попадат цели четирима централни нападатели в лицето на Шеридън, Тибони, Саидходжа и Илиев. Грегъри Нелсън пък не е 100% готов да изиграе пълни 90 минути.

Групата на ЦСКА: Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Мартин Василев, Павел Виданов, Румен Трифонов, Джузепе Акуаро, Томи Костадинов, Тодор Янчев, Спас Делев, Коста Янев, Килиян Шеридън, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Дормушали Саидходжа, Димитър Илиев и Кристиян Тибони.