Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов даде интервю за Гонг 24 часа преди срещата реванш в Лига Европа срещу Стяуа. „Мачът в четвъртък е не е по-различен от първия мач. Това е нормален мач евротурнири. Мотивацията трябва да бъде като в Клуж, но сега като домакини трябва да имаме повече мотивация. Смятам, че играчите първо трябва да играят за себе си, а след това за публиката и за тези, които обичат ЦСКА в България. Смятам, че имаме възможността и силите да победим Стяуа с по-голям резултат”, каза Борисов.

Той разкри какво ще каже на футболистите на срещата с тях преди мача. „Днес имам среща с треньора и играчите, но тя няма да е съществена и няма да решава важни неща. Бих им казал, че този мач е важен за тях като футболисти. Важен е за нас като отбор и да докажем, че се борим добре в евротурнирите”, допълни още босът на „червените”.

Димитър Борисов заяви, че евентуално отпадане от Стяуа няма да доведе до трусове в клуба. „Отпадане няма да доведе до трусове в състава. Няма да доведе до някакви промени в отбора. Нашата основна цел е да станем шампиони на България. Влизането в Лига Европа е един допълнителен бонус”, каза Борисов.

Собственикът на ЦСКА призна, че може да се раздели с водещи футболисти дори при успех срещу румънците. „Ние бихме могли да се разделим с наши футболисти дори да влезем в Европа. Дали Спас Делев, Иван Бандаловски или някой друг може да го продадем дори да влезем в Европа”, заяви Борисов.

Той коментира и закачките си с Джиджи Бекали. „Аз не закачам Джиджи Бекали. Той е голям бизнесмен в Румъния. Казах някои неща, които не ми харесват в Стяуа. Още вчера уточнихме, че е имало грешка в превода. Разбрах от румънските ви колеги Бекали няма да идва. Нямам проблем да дойда, но нямам потвръждение от него. Много добър приятел съм с Джовани и Виктор Бекали. Идват често в София”, заяви Борисов.

Босът изрази надежда, че бразилеца Жуниор Мораес ще бъде на разположение на Милен Радуканов за шампионатния мач срещу Монтана. „Не мога да давам спортно-техническа оценка. Дали мачовете са добри или лоши бием и имаме 9 точки. Това е най-важното”, завърши Борисов.