Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков се надява Левски да отстрани Калмар, при това с категоричен резултат на стадион „Георги Аспарухов”.

„Сините” поведоха в резултата през първото полувреме с гол на Жоазиньо, но през второто съперникът в Лига Европа изравни за 1:1.

„Мисля, че се представихме достойно, теренът беше тежък, съперникът добър. Специалистите, които ще гледат на запис мача, ще преценят, че имаше доста грешки на съдиите, но важното е, че завършихме без контузии и все пак с един добър турнирен резултат. Надявам се на реванша да отстраним този съперник с един добър резултат”, каза след двубоя Константин Баждеков.

„За съжаление, стадионът не изглежда добре, счупени са 500 седалки в А сектор и се надявам до мача да ги ремонтираме. Ще пуснем билетите за предварителна продажба за мача срещу Калмар и се надявам феновете да си купят по-рано, защото колкото и каси да отворим, физически не могат да се продават по-бързо билетите”, добави Баждеков относно състоянието на стадиона след мача на Берое с Рапид Виена (1:1), който се игра на „Георги Аспарухов”.

Изпълнителният директор на Левски уточни, че е бил в постоянна връзка със собственика на тима Тодор Батков и го е държал в течение на срещата: „Ние непрекъснато бяхме във връзка с г-н Батков, дори създадохме организация, но не успя да дойде и да присъства на мача.”