Нападателят на ЦСКА Али Соу беше щастлив от победата с дузпи и отстраняването на хърватския Осиек във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Гамбиецът обаче натърти, че му предстои да работи върху формата си пред гола, тъй като изпрати пореден двубой, в който не успя да се разпише.

Именно 25-годишният играч реши срещата за „червените” с хладнокръвно изпълнение на 5-ата последна дузпа. В редовните 90 минути и продълженията Соу нямаше много положение, макар и веднъж да излезе съвсем сам срещу вратаря.

„Мисля, че трябва да се концентрирам повече върху това да вкарвам, но съм щастлив, че успях да спечеля мача с последната дузпа. Мисля, че в онази ситуация (в 105-ата минута – б.р.) вратарят беше много близо и нямах много опции. Не успях да направя прехвърлянето, както трябва”, коментира Соу.

„Аз съм тук, за да свикна да играя на всяка позиция и във всяка формация. Осъзнаваме, че ни е малко трудно. Всеки път, когато съм терена, се опитвам да давам най-доброто.”

„Надявах се да свърши преди 5-ата дузпа, но се развълнувах, щом разбрах, че аз трябва да решавам мача. Ще търся този гол, който ми убягва. Вярвам, че много скоро той ще дойде”, заяви нападателят на ЦСКА.

В следващия кръг от турнира ЦСКА се изправя срещу украинския Зоря Луганск.