Около 1500 фенове на ЦСКА се очаква да присъстват тази вечер на стадион „Ернст Хапел” във Виена, където „армейците” излизат в четвъртия си мач в груповата фаза на Лига Европа срещу Рапид.

 

 

В България има продадени 964 билета, като толкова са запалянковците, които ще пропътуват 1000 км до австрийската столица. Поне още 500 запалянковци пък ще пристигнат от Австрия, Германия и съседните държави и ще си закупят билети на място от стадиона.

 

 

Феновете на ЦСКА имат на разположение малко над 2000 билета, но едва ли ще бъде оползотворена цяла квота. Въпреки това бройката от 1500 човека изглежда внушаваща, на база последните мачове на ЦСКА в българското първенство и особено този срещу Берое, когато заради протеста на националния стадион имаше не повече от 200-300 запалянковци.

 

 

Снощи отново бе потвърдено, че всички домакински билети са изкупени, като дори това е станало още при влизането на Рапид в груповата фаза, без дори да са ясни съперниците. Очаква се обаче домакините да напълнят най-големия стадион в Австрия както направиха това при домакинството срещу Бешикташ.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg