Спортно техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви в интервю за Гонг, че последната дума за селекцията и привличането на играчите в тима има треньорът. Освен това, шефът на „червените” опроверга появилите се слухове, че има конфликт между него и наставникът на тима.

„Колкото до селекцията, на този етап не сме се срещали. Наистина има набелязани играчи, но е много рано да се говори за това. При привличането на играчите, последната дума има треньорът, във всеки един клуб е така. Това отново е идея на някой ваш колега. Последната дума има треньорът, което е нещо нормално”, сподели Емил Костадинов.

„Нямаме никакви противоречия със Стойчо Младенов. През 2-3 месеца това излиза в медиите и непрекъснато се спекулира против ЦСКА. Мисля, че това го пишат хора, които имат нещо против нас. Аз гледам на тези неща с насмешка. Както виждате, всичко в ЦСКА е както трябва. Водим убедително и така ако вървим, всичко ще е наред”, каза спортно техническият директор на ЦСКА.

„Мисля, че всеки отбор, който играе срещу нас се опитва да покаже максималните си възможности. Мисля, че и Славия ще направи това, но на терена ще се види. Очаквам да има един добър футбол, най-вече добър за зрителите и разбира се, победа за ЦСКА”, добави Емил Костадинов, който изрази недоволството си от част от българските съдии, които според шефа на „червените” „правят доста очевадни грешки”.