Първият „Palms Bet Играч на феновете“ е Пламен Андреев.Генералният спонсор на Левски започна официалното връчване на наградата „Palms Bet Играч на феновете“. Това стана на първия мач на Левски от втория полусезон на българското първенство – при домакинството на „сините“ на ЦСКА 1948. Двубоят завърши 0:0, а вие привържениците гласувахте на сайта levski.vote.

Отличието отиде в ръцете на най-добрия играч – Пламен Андреев.Гласуването бе активно от началото на второто полувреме на двубоя на „сините“ до 15 минути след последния съдийски сигнал!

Palms bet Играч на феновете

Всички гласували ще могат да участват и в томбола с награди, осигурени от генералния спонсор на 26-кратния шампион на България – Palms Bet!

Инициативата с дейното участие на привържениците продължава и следващата седмица, когато Левски гостува на Черно море. Двубоят на стадион „Тича“ е на 2 ноември, сряда, от 17.15 часа. Тогава, отново с тяхна помощ, ще определим кой е бил най-добре представилият се футболист на „сините“ край морето! „Palms Bet Играч на феновете“! Ти избираш!