Появи се нов кандидат за вече бившия футболист на ЦСКА Тони Уот. "Армейците" прекратиха взаимотношенията си с британеца в началото на седмицата, а веднага се заговори за интерес към него от шотландския ФК Дънди. Сега в битката за подписа на нападателя се включва и друг тим от Шотландия - Хибърниънс.

Тони Уот има опит в страната след като носи екипите на Селтик и Сейнт Джонстън. Нападателят е споделил пред свои близки, че има недовършена работа в Шотландия и би желал да се завърне там. Той е в Шотландия от над 2 седмици поради семеен проблем. От "Армията" обявиха, че са постъпили човешки в ситуацията и са се съгласили да прекратят контракта му по взаимно съгласие. Уот не успя да се наложи през есента, а с привличането на Ахмедов бройката на нападателите в ЦСКА стана твърде голяма.

Във временното класиране Хибърниънс е на шестата позиция във Висшата лига на Шотландия с актив от 29 точки. Сериозен проблем в тима е отбелязването на попадения и в момента головата разлика е отрицателна. Именно за това от клуба са се насочили към привличането на Тони Уот.