От ЦСКА излязоха с декларация, като продължиха темата за съдийството от последните седмици. Това е поредната декларация през последната седмица в родния футбол. Преди това недоволство изразиха Берое, ЦСКА 1948, Черно море, Лудогорец и Левски.

"Пишман управленци от т.нар. Изпълком на БФС продължават да притискат съдийската комисия. Естествено, въпросните лица, участващи в експеримента с най-дългата оставка като ръководен орган в световния футбол, не изневеряват на същността си и го правят колкото подмолно, толкова и гадно. 

Какъв вече е големият проблем? Оказвало се, че към настоящия момент всеки читав рефер бил свързан с ЦСКА, защото … познавал Бай Добри домакина и масажиста Христо Запрянов - Доцента. И вследствие на това можел да получи наряд на „Армията“ само ако бъде „имунизиран“ от върхушката в Изпълкома. Но, неуважавани господа, как да ви обясним, че няма как реферите да не знаят въпросните двама цесекари, които са от 100 години в нашия клуб и съответно във футбола. Това са разпознаваеми фигури", се казва в част от декларацията.